Borduren

Wij hebben al meer dan 34 jaar een goede naam in de borduurwereld!

Borduring is ons vak en ons leven

De kracht van ons bedrijf is dat aan alle vragen en wensen van de klant kan worden voldaan. Borduren is onze specialiteit. Wij werken met hoogwaardige apparatuur zoals personaliseringsmachines en volautomaten. Met in totaal 21 borduurkoppen verdeelt over negen hoogwaardige machines van enkel kops tot 12 kops volautomaten. Met dit machinepark kunnen we binnen een korte tijd kleine en hele grote partijen afleveren met een perfecte kwaliteit. Wij hebben kwaliteit en 100% tevredenheid hoog in het vaandel staan: de apparatuur gecombineerd met de ‘personal touch’ maakt dit mogelijk!

Borduring bedrijfslogo

Een geborduurd logo of geborduurde tekst is niet zo kostbaar als het uiteindelijke product doet vermoeden. De door Paping geborduurde logo’s en teksten zijn een uiting van duurzame kwaliteit: machinewas- bestendig, kleurecht en onverslijtbaar.

Lettertypes en opmaak

Paping kan tientallen, zo niet honderden, lettertypen standaard uitborduren in iedere gewenste vorm en grootte. Ook de uiteindelijke opmaak kan helemaal naar de wens van de klant worden ingevuld. Hiervoor worden geen aanmaak- en programmakosten in rekening gebracht.

Logo borduren

Voor het borduren van een logo berekenen wij éénmalig programmakosten. Deze programmakosten en de prijs van het te borduren logo wordt bepaald door het aantal steken.

Complexiteit en het aantal gewenste kleuren zijn geen prijsbepalende factoren; het gaat echt om het aantal steken.

Digitizing service

Wij zijn tevens leverancier van gedigitaliseerde logo’s voor gebruik door derden, zoals collega-borduurbedrijven. Aangezien bij ons altijd wordt gewerkt met software en kennis naar de laatste stand van (technologische) ontwikkelingen is het bedrijf in staat digitizing service te leveren op basis van een hele scherpe prijsstelling. Wij berekenen zowel de stuksprijs als het programma van het logo per 1000 steken. De aanmaak van een logo zijn éénmalige kosten.

Borduur inspiratie op doen

Gelegenheidsberen met borduring

Heb je een geboorte, verjaardag of een andere gelegenheid te vieren? Bij ons kun je diverse soorten beren laten borduren. De voetzolen en jasjes van de beer kunnen worden voorzien van een borduring zoals: een naam, geboortedatum, leeftijd etc.

Gelegenheidsberen met borduring

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons.