0591 - 514072 / 06 – 54 30 83 35 info@paping.nl

Paping laat geen steekje vallen!

Al meer dan 30 jaar een goede naam in de borduurwereld!

Borduren

Borduring is ons vak en ons leven. De kracht van het bedrijf, en daarmee de specialiteit, is dat aan alle vragen en wensen van de klant kan worden voldaan. Paping werkt met hoogwaardige apparatuur zoals personaliseringsmachines en volautomaten van 2- tot 10-kops en een volautomatische 8-kops 15-naalds borduurmachine. Met dit machinepark kunnen we binnen een korte tijd kleine en hele grote partijen afleveren met een perfecte kwaliteit. Paping heeft kwaliteit en 100% tevredenheid hoog in het vaandel staan: de apparatuur gecombineerd met de ‘personal touch’ maakt dit mogelijk!

Borduurmachine

Borduring bedrijfslogo

Een geborduurd logo of geborduurde tekst is niet zo kostbaar als het uiteindelijke product doet vermoeden. De door Paping geborduurde logo’s en teksten zijn een uiting van duurzame kwaliteit: machinewas- bestendig, kleurecht en onverslijtbaar.

 

Lettertypes en opmaak

Paping kan tientallen, zo niet honderden, lettertypen standaard uitborduren in iedere gewenste vorm en grootte. Ook de uiteindelijke opmaak kan helemaal naar de wens van de klant worden ingevuld. Hiervoor worden geen aanmaak- en programmakosten in rekening gebracht.

Logo’s

Voor het borduren van een logo berekenen wij éénmalig programmakosten. Deze programmakosten en de prijs van het te borduren logo wordt bepaald door het aantal steken. Complexiteit en het aantal gewenste kleuren zijn geen prijsbepalende factoren; het gaat echt om het aantal steken.

Digitizing service

Paping is tevens leverancier van gedigitaliseerde logo’s voor gebruik door derden, zoals collega-borduurbedrijven. Aangezien binnen Paping altijd wordt gewerkt met software en kennis naar de laatste stand van (technologische) ontwikkelingen is het bedrijf in staat digitizing service te leveren op basis van een hele scherpe prijsstelling. Paping berekent zowel de stuksprijs als het programma van het logo per 1000 steken. De aanmaak van een logo is een éénmalige kostenpost.